خرید اقساطی انواع لنزهای دوربین عکاسی کانن (Canon) با دیافراگم های مختلف و مدل های جدید بدون نیاز به مراجعه حضوری و تنها با ثبت نام در اپلیکیشن ایزیپی فراهم شده است.تمامی هموطنان علاقمند میتوانند پس از طی مراحل اولیه نسبت به دریافت اعتبار اقساطی خود اقدام کرده و سبد کالای خود را برای خرید اقساطی انواع لنزهای دوربین های عکاسی به صورت قسطی تکمیل کنند.
تولید لنزهای کانن
در نیمههای سال ۱۹۳۷ به لطف فروش بالای دوربین عکاسی هانسا کانن این شرکت تصمیم گرفت لنزهای مورد نیاز خود را تولید کند و این هدف در سال ۱۹۳۹ با ساخت لنزهای سری Sernar محقق شد.
لنز استوانهای حاوی مجموعهای از عدسیها است که نور را از خود عبور داده و به درون دوربین هدایت میکند و باعث میشود که تصویر به صورت واضح بر روی فیلم عکاسی یا گیرنده تصویر منعکس شود. کیفیت عکس، بیشتر به لنز بستگی دارد تا دوربین. لنز دوربینهای کامپکت قابل تعویض نیستند، همچنین لنز برخی دوربینهای ارزانقیمت را نیز نمیتوان جدا کرد، اما لنز دوربینهای تکلنزی بازتابی (SLR) و بعضی دوربینهای تک لنزی غیر بازتابی (سری کانتاکس) و دو لنزی غیر بازتابی (سری مامیا) قابل تعویضاند؛ عکاسان حرفهای معمولاً چندین لنز با فواصل کانونی متفاوت، که بسته به شرایط موضوع بر روی دوربین نصب میشود، استفاده میکنند.

ویژگی های یک لنز خوب
در ابتدا اندازه و وزن. البته که پیدا کردن یک لنز سبک کمی گولزننده است. اگر یک لنز سنگین، سه لنز پرایم نسبتا سنگین را برای شما جایگزین میکند، پس آن لنز زوم اصلا سنگین محسوب نمیشود. یا اگر دو لنز وزن برابری دارند، اما یکی روی سیستم دوربین سبکتر سوار میشود، بر لنز دیگر برتری دارد.
و مهمتر از آن فوکوس اتوماتیک است. تمام لنزها autofocus ندارند و autofocusها سرعت و دقت برابری ندارند. در برخی از ژانرهای عکاسی، فوکوس اتوماتیک اهمیت چندانی ندارد اما اگر عکاس ورزشی باشید، احتمالا حاضرید برای یک فوکوس اتوماتیک خوب، هزینهی زیادی را بپردازید.
ویژگیهای بسیار دیگری وجود دارند که در عکاسی اهمیت دارند. یکی از آنها دوام/ضدآببودن است. اگر میتوانید لنز خود را چندین سال در شرایط سخت استفاده کنید، ارزش آن بسیار بیشتر از لنزی است که تحمل ضربهدیدن را ندارد.
طراحی ارگونومیک لنز نیز مهم است. این شامل تمامی چیزها از موقعیت حلقهی زوم تا روان بودن حلقهی فوکوس و تجربهی استفاده از لنز میشود. ممکن است هنگام استفاده از یک لنز با طراحی ارگونومیک خوب، متوجه آن نشوید اما قطعا متوجه لنزهای بد خواهید شد.
بعضی از انواع لنزها :
لنز پرایم :
لنز پرایم لنزی است که بزرگنمایی ندارد. این لنزها فاصله کانونی و میدان دید ثابتی را در اختیار شما می گذارند. شاید از نظر شما ثابت بودن فاصله کانونی جزو معایب لنز محسوب شود. در بعضی شرایط حق با شماست، ولی نمی توان به راحتی از کنار مزایای متعدد این لنزها گذشت.
لنزهای پرایم به قطعات متحرک و اجزای اضافه نیاز ندارند. این قطعات در لنزهای زوم برای بزرگنمایی به کار می روند. به همین دلیل شرکت سازنده می تواند روی ویژگی های دیگر تمرکز بیشتری داشته باشد. اول از همه، لنز پرایم اپرچر بازتری دارد یا به اصطلاح سریع تر است.
لنز زوم :
یک لنز زوم فواصل کانونی مختلف را پوشش میدهد و به خاطر راحتی که ارائه میدهند محبوب هستند. طراحی این لنزها نسبت به لنز های پرایم پیچیدهتر است و برای دستیابی به بزرگنماییهای متفاوت به قطعات متحرک زیادی نیاز دارند. (هنگام زوم هرکدام از عناصر لنز باید نسبت به دیگر عناصر نزدیکتر یا دورتر شود.)
عموما هرچقدر تعداد این عناصر بیشتر باشد بدین معنی است که لنز شما لنز زوم بهتری است. با این وجود، از آنجایی که نمیتوانید لنز را برای تمام فواصل کانونی بهینه کنید، در برخی از نقاط با ترکیب خاصی از لنز و دیافراگم عملکرد نسبتا خوبی خواهد داشت.
لنزهای زوم برای زمانهایی که میخواهید عکسهای ورزشی یا عکسهایی با سرعت بالا مثلا از مسابقات اتوموبیلرانی یا از حیوانات در حیاتوحش بگیرید ضروریست. چرا که نباید زمان خود را برای تعویض مداوم لنز ها از دست بدهید.
لنز نرمال :
به لنزی، لنز نرمال گفته می شود که از فاصله کانونی برابری با قطر کادری که عکاس در حال عکسبرداری است برخوردار باشد.
لنز وايد انگل :
لنز وايد از نظر شكل ظاهر از لنز نُرمال كوتاهتر بوده و داراي فاصله كانوني كمي ميباشد بنابراين داراي زاويه ديد باز ميباشد . اين لنز در مكانهائي كه امكان عقب رفتن عكاس براي قرار گرفتن تمام سوژه مورد نظر در نماياب نباشد كاربرد شگرفي دارد و با استفاده از اين لنز مي توان فضاي بيشتري را در عكس جاي داد.
لنز ماکرو :
لنزهای ماکرو برای دو نوع عکاسی مورد استفاده قرار می گیرند، به گونه ای که هم برای عکاسی از کوچکترین سوژه ها از فاصله نزدیک مورد استفاده قرار می گیرند و هم برای عکاسی معمولی به عنوان یک لنز باکیفیت. با این وجود اگر تمایل دارید از سوژه های کوچک مانند: حشرات، جواهرات و اشیا کوچک از فاصله نزدیک عکاسی کنید، بهترین گزینه برای شما لنز ماکرو است.
معرفی لنز های کانن :
Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM
این لنز برای انواه سبک های عکاسی طبیعت و منظره ؛ عکاسی معماری و عکاسی در سفر عملکرد بسیار درخشانی دارد .
لنز دوربین کانن مدل EF III
این مدل از لنز دوربین کانن با ویژگیهای منحصر به فرد خود برای افراد تازه کار و یا عکسبرداری از طبیعت مناسب است.
لنز کانن Canon 28-70mm f/2L
این لنز بهترین از نوع خود میباشد برای عکاسی پرتره
بعضی علائم اختصاری در لنزهای کانن
EF:
نشانگر لنز دوربین DSLR فول فریم و فیلم 35 میلیمتری کانن می باشد. این نوع لنزها روی دوربین های DSLR فول فریم و سنسور کراپ کانن APS-C و APS-H استفاده می شوند.
EF – S
تنها تفاوت لنزهای EF – S با لنزهای EF این است که این لنزها برای دوربینهایی با سنسور APS – C مانند ۷۰۰D کانن طراحی شدهاند. لنزهای سری EF – S کانن را در اغلب موارد نمیتوان روی بدنههایی با سنسور فول فریم ۳۵ میلیمتری نصب کرد، چرا که آینه در این دوربینها بزرگتر است.
L :
لنزهای سری L کانن شامل لنزهای بسیار باکیفیت و گران کانن برای عکاسان حرفهای می باشند که معیار شارپنس و کیفیت اپتیکی در میان لنزهای عکاسی کانن بشمار میروند. این لنزها گسترهی وسیعی از فواصل کانونی را دربرمیگیرند و شامل دو نوع زوم و پرایم هستند.
Fluorite
یکی از مواردی که میتواند خطاهای رنگی را تا حد فوقالعاده زیادی کاهش دهد، استفاده از المانهای فلوریتی است. در دهه ۶۰ میلادی کانن توانست نوعی کریستال فلوریت را به صورت مصنوعی تولید کند و به دنبال آن اولین لنز خود مخصوص دوربینهای SLR را با استفاده از المانهای فلوریتی ساخت.
عاااااااااااالی